KEFA-Brush Kefe- és Faipari Kft

Pályázatok

A KEFA-Brush Kft Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című pályázatán 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Bővebb információ

Facebook

Habár a KEFA-Brush Kft műanyag termékei - és most ez alatt elsősorban a szolid műanyag termékekre gondolunk - eddig is sikeresnek voltak mondhatóak, a tudatos színalkalmazás nem volt jellemző a Cégre. Egyesek akár igénytelenséggel is vádolhatnának minket, de nem erről volt szó. Az elmúlt években érezhető volt, hogy a nagyobb gyártók már vagy elmozdultak, vagy elmozdulnak a tudatosabban tervezett egységes színvilág felé, és mi is úgy érezzük, hogy ez irányba kell lépnünk.
Nem lehetetlen, hogy az újabb színek alkalmazása egyesekben ellenérzést fog kiváltani, és a hagyományos árnyalatokat fogják keresni, de mi biztosak vagyunk abban, hogy hosszabb távon a Cég arculatát is jobban fogja alakítani egy egységesebb, modernebb színvilág. Az eddig használt színeink árnyalatait változtattuk meg, és három szín (kék, zöld és piros) került az előtérbe. Ezt várhatóan még a sárga egyik árnyalata fogja kiegészíteni.

Lapát-kefe szett korallpiros

1164-030
Lapát-kefe szett korallpiros

Lapát-kefe szett almazöld

1164-030
Lapát-kefe szett almazöld

Lapát-kefe szett égkék

1164-030
Lapát-kefe szett égkék


Az elkövetkező időszakban - számos új termék megjelenése mellett - a fenti színek fogják átvenni az uralkodó színvilágot a KEFA-Brush Kft szolid műanyag kínálatában, melyet később szeretnénk egy különálló minikatalógusban is megjelentetni. Reméljük, hogy ez a törekvésünk kedvező fogadtatásra talál majd vásárlóink körében.