KEFA-Brush Kefe- és Faipari Kft

Pályázatok

A KEFA-Brush Kft Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című pályázatán 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Bővebb információ

Facebook

2018 évben a KEFA-Brush Kft pályázatot nyújtott be a Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című kírására, melyen 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. A beruházás Pest-megye területfejlesztési programja keretében a Pest-megyei Fejlesztési Előirányzatból valósul meg.

A KEFA-Brush Kft flottája a héten egy újabb taggal bővült. Legújabb autónk egy IVECO Eurocargo 120E22, ami az eddigi autóinkhoz képest nagyobb raktérfogattal és jelentősen nagyobb terhelhetőséggel bír. Ráadásul még jól is néz ki...

Habár a KEFA-Brush Kft műanyag termékei - és most ez alatt elsősorban a szolid műanyag termékekre gondolunk - eddig is sikeresnek voltak mondhatóak, a tudatos színalkalmazás nem volt jellemző a Cégre. Egyesek akár igénytelenséggel is vádolhatnának minket, de nem erről volt szó. Az elmúlt években érezhető volt, hogy a nagyobb gyártók már vagy elmozdultak, vagy elmozdulnak a tudatosabban tervezett egységes színvilág felé, és mi is úgy érezzük, hogy ez irányba kell lépnünk.

Már régebben is szerettük volna valamilyen formában támogatni a Heim Pál Gyermekkórházat, munkájukat csak maximális elismeréssel tudjuk illetni. Kevés olyan Pest-környéki szülő van, aki ilyen, vagy olyan módon ne került volna kapcsolatba a kórházzal, szerencsére legtöbbünk csak egyszerűbb esetek miatt. Én egyszer sem tapasztaltam, hogy ne teljes odaadással gyógyították volna a gyerekeket, így örömmel döntöttünk úgy, hogy idén támogatjuk tevékenységüket.

A KEFA-Brush Kft legújabb fejlesztése, egy speciális mikrószálas fonal alkalmazásával gyártott pótfej. A termék jellemzője, hogy súlya akár négyszeresének megfelelő mennyiségű nedvességet képes felvenni, ezzel a takarítás sokkal hatékonyabban végezhető el. Mindezek mellett az anyag rendkívül puha, így kíméletesebb a felületekhez.