KEFA-Brush Kefe- és Faipari Kft

Pályázatok

A KEFA-Brush Kft Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című pályázatán 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Bővebb információ

Facebook

A KEFA-Brush Kft - elsősorban személyes kötődések miatt - elszánt támogatója az ITF taekwon-donak. Ez a koreai eredetű sportág talán a legösszetettebb és legharmonikusabb mozgásformával rendelkező küzdősport és harcművészet egyben. Világszerte rendkívül széles bázissal rendelkező sportág, melynek talán a valaha volt legnagyobb világversenyét rendezték idén Magyarországon.

A SYMA Csarnokban megrendezett VI. ITF Taekwon-do Világ Kupa 2016 elnevezésű rendezvényen 56 ország 240 klubjából mintegy 1850 versenyző vett részt, serdülő, ifjúsági, felnőtt, oldboy és veterán korosztályokban. A KEFA-Brush Kft támogatóként vett részt a rendezvényen, de kollégáink versenyzőként, edzőként is ott voltak. A magyar versenyzők rendkívül jól szerepeltek, 12 arany, 10 ezüst és 24 bronz érmet gyüjtöttek összesen, ezzel az összesített éremtáblázat 5. helyét szerezték meg, ami kiemelkedően jó teljesítmény, még a magyarországi lebonyolítás mellett is.

A versenyt szervezéséért Szász Péter a hatvani Spirit Taekwon-do Egyesület vezetője felelt, de igen komoly szervezőgárda - elsősorban a csapat tagjai és a csapathoz közel állók - támogatták a munkáját. Ezek nélkül az emberek nélkül nem jöhetett volna létre ez a fantasztikus verseny. A KEFA-Brush Kft ez úton szeretne gratulálni mindazoknak, akik önzetlen és lelkes munkájukkal hozzájárultak a verseny sikeres megszervezéséhez.