KEFA-Brush Kefe- és Faipari Kft

Pályázatok

A KEFA-Brush Kft Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című pályázatán 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Bővebb információ

Facebook

Már régebben is szerettük volna valamilyen formában támogatni a Heim Pál Gyermekkórházat, munkájukat csak maximális elismeréssel tudjuk illetni. Kevés olyan Pest-környéki szülő van, aki ilyen, vagy olyan módon ne került volna kapcsolatba a kórházzal, szerencsére legtöbbünk csak egyszerűbb esetek miatt. Én egyszer sem tapasztaltam, hogy ne teljes odaadással gyógyították volna a gyerekeket, így örömmel döntöttünk úgy, hogy idén támogatjuk tevékenységüket.

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány hosszú évek óta Magyarország egyik legsikeresebben működő szervezete. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy közkedvelt az adományozók körében, illetve számos esetben pozitív példaként említik a különböző médiumok is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az Alapítvány mindig szem előtt tartotta és tartja a gyermekek érdekeit, hiszen a beérkező adományokat teljes egészében a Heim Pál Kórház fejlesztésére fordítja, mely felhasználási területekről kimutatásokat is készít, amelyek mindenki számára elérhetőek.

A Gyermekkórház nemrégiben kérte az Alapítvány segítségét két altatógép beszerzéséhez. A Kórház évente több mint 5000 műtétet bonyolít le, ehhez égető szükség van ezekre a berendezésekhez. Így az Alapítvány támogatók segítségét kéri, hogy a szükséges altatógépeket, minél előbb biztosítani tudják a kórház számára.

„Ennek a sok műtétnek az aneszteziológiai ellátása nem egyszerű dolog, akkor sem, ha minden feltétel biztosított az altatásokhoz” – mondta Smrcz Ervin, a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány Kuratórium elnöke. „Eddig szakember hiány nehezítette csak a szervezést, de mostantól a működő altatógépek száma is nehézséget okoz. Ezért kérjük ismét az Önök támogatását, hogy a műtétre várás ideje ne hosszabbodjon” – tette hozzá az Alapítvány elnöke.

Az altatógépek megvásárlása összefogással elérhető – ez a lélegeztető-gépnél is bebizonyosodott – újból meg tudja az Alapítvány valósítani, sok adományozó kis támogatásából, hiszen az Alapítványnak az a dolga, hogy összegyűjtse a „kis” adományokat, és „nagy” fejlesztéseket hajtson végre ezekből.

A KEFA-Brush Kft 500.000 forintot ajánlott fel az Alapítvány részére. Örömmel tettük, mert biztosak vagyunk abban, hogy a pénzt jó cél érdekében, jól fogják felhasználni.

Ha valakit bővebben érdekel az Alapítvány munkája, bővebb információt weboldalukon talál: www.heimalap.hu