KEFA-Brush Kefe- és Faipari Kft

Pályázatok

A KEFA-Brush Kft Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című pályázatán 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Bővebb információ

Facebook

A KEFA-Brush Kft flottája a héten egy újabb taggal bővült. Legújabb autónk egy IVECO Eurocargo 120E22, ami az eddigi autóinkhoz képest nagyobb raktérfogattal és jelentősen nagyobb terhelhetőséggel bír. Ráadásul még jól is néz ki... A beruházással célunk az volt, hogy nagykereskedelmi partnereink nagyobb megrendeléseit is lehetőleg egy időben tudjuk kiszolgálni, ne jelentsen akadályt az, ha a szállítandó mennyiség súlyban vagy térfogatban meghaladja a rendelkezésre álló kereteinket. Ez ugyanakkor azt is jelenteni fogja, hogy a nagyobb kapacitást túrafuvarok szervezésével próbáljuk meg a lehető legoptimálisabban kihasználni, így jobban tervezhetővé válik majd partnereink részére a beszerzésük.

Büszkék vagyunk, hogy partnereink bizalma lehetővé tette számunkra, hogy ilyen jelentős lépést tehessünk szállítóeszközeink fejlesztése érdekében.

Természetesen itt nem állnak meg ezévi fejlesztéseink, több projektünk is zajlik, ezek mindegyikének az a célja, hogy partnereinket az eddiginél is magasabb színvonalon szolgáljuk ki, és azokat a sajnálatos döccenéseket, amik az elmúlt hónapokban esetlegesen előfordultak, kiküszöböljük, de legalábbis nagymértékben csökkentsük.

Köszönjük vevőink bizalmát, és partnereink együttműködését!

A gépkocsit az IVECO Levantex szállította, a felépítmény a Baranyai Mérnökiroda Kft munkája, a ponyvázatot a Lakner Ponyva készítette, akik egyébként a grafikai tervezésben is rendkívül sokat segítettek.