KEFA-Brush Kefe- és Faipari Kft

Pályázatok

A KEFA-Brush Kft Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című pályázatán 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Bővebb információ

Facebook

A KEFA-Brush Kft legújabb fejlesztése, egy speciális mikrószálas fonal alkalmazásával gyártott pótfej. A termék jellemzője, hogy súlya akár négyszeresének megfelelő mennyiségű nedvességet képes felvenni, ezzel a takarítás sokkal hatékonyabban végezhető el. Mindezek mellett az anyag rendkívül puha, így kíméletesebb a felületekhez.

A pótfej két színben - narancs/fehér és kék/fehér - lesz gyártva. A végleges csomagolásban, egy dekoratív papírgyűrű fogja övezni a terméket és úgy kerül BOPP fóliába. A termék cikkszáma, megnevezése és vonalkódja:

- 1700-197
- RAINBOW MIKRÓSZÁLAS PÓTFEJ
- 5997103106263

A termék áráról, szállíthatóságáról értékesítőink tudnak bővebb felvilágosítást adni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.