KEFA-Brush Kefe- és Faipari Kft

Pályázatok

A KEFA-Brush Kft Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című pályázatán 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Bővebb információ

Facebook

Cégünk hosszú évekre visszanyúló tapasztalatokkal bír a kefegyártás terén, és ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, háztartási kefetermékeket, tisztító eszközöket, felmosó pótfejeket gyártó és forgalmazó vállalkozása. Tevékenységünket 1992. januárjában indítottuk el, és az elmúlt évek alatt folyamatosan növeltük piaci jelenlétünket. Az elmúlt években – gyakorlatilag a piaci szereplők között egyedüliként – technológiánkat folyamatosan fejlesztettük, termelésünk jelentős részét számítógépekkel vezérelt, automatikus kefegyártó berendezésekkel biztosítjuk. 2007 végén indítottuk el mopgyártó üzemünket, mára az összes Magyarországon forgalmazott felmosó-mop fajtát képesek vagyunk gyártani.
Fő erősségünk a piaci ígényekre történő rendkívül gyors reakció, új termékek megtervezésétől azok gyártásáig és piacra juttatásáig legfeljebb csak napok telnek el. Gyártott és forgalmazott főbb termékeink az alábbiak:
 • PARTVISOK, SEPRŰK, TEREMPARTVISOK, UTCASEPRŐK
 • KÉZISEPRŰK, LAPÁT-KEFE SZETTEK, SZEMÉTLAPÁTOK
 • TISZTÍTÓ- ÉS KONYHAI KEFÉK,RUHA- ÉS CIPŐÁPOLÓ KEFÉK
 • WC KEFÉK
 • AUTÓMOSÓ KEFÉK ÉS AUTÓÁPOLÁSI CIKKEK
 • FELMOSÓ KÉSZLETEK, FELMOSÓ VÖDRÖK ÉS ALKATRÉSZEIK
 • FELMOSÓ PÓTFEJEK
 • HÁZTARTÁSI ÉS PROFESSZIONÁLIS NYELEK PARTVISOKHOZ
 • MŰANYAG ÉS MŰSZÁL/GUMI LÁBTÖRLŐK, GUMI LÁBTÖRLŐK,KÓKUSZ LÁBTÖRLŐK
 • FESTŐSZERSZÁMOK, FESTŐHENGEREK, ECSETEK, KIEGÉSZÍTŐK
 • PROFESSZIONÁLIS TAKARÍTÓ ESZKÖZÖK, TAKARÍTÓ KOCSIK ÉS ALKATRÉSZEK
Fentebb felsorolt termékek közül a kefetermékeket és a mopfejeket üzemünkben gyártjuk, forgalmazott termékeinket is kizárólag gyártó cégektől importáljuk, ezzel is biztosítva a legkedvezőbb árakat. Komputer vezérlésű gyártó és csomagoló berendezéseinkkel egyedi kefetermékek fejlesztését és kivitelezését is vállaljuk vevőink részére. A megrendelt termékeket saját teherautóinkkal vagy szerződéses partnereink segítségével az ország bármely területére elszállítjuk. Üzletkötőink folyamatosan partnereink rendelkezésére állnak, hogy bármely felmerülő problémára megoldást találjunk. Elsődleges célunk, hogy a háztartási kefetermékek, és bővebben értelmezve a háztartási cikkek piacán elért meghatározó pozíciónkat még jobban megszilárdíthassuk, ügyfeleink számára továbbra is a legmagasabb szintű kínálatot és szolgáltatásokat nyújtsukani és a folyamatosan változó piaci igényekre magas színvonalú megoldásokkal tudjunk válaszolni.

Reméljük weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy látogatóink minél több és minél pontosabb információt kaphassanak termékeinkről és szolgáltatásainkról.