KEFA-Brush Kefe- és Faipari Kft

Pályázatok

A KEFA-Brush Kft Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című pályázatán 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Bővebb információ

Facebook


Mai napon jelentős mértékben átalakult a KEFA-Brush Kft weboldal. Frissebb dizájnt és a termékeket bemutató sokkal teljesebb aloldalakat kapott. Sajnos az elmúlt években a KEFA-brush Kft weboldala meglehetősen mostohán volt kezelve, holott ma már alapértelmezetten várható el bármely cégtől, hogy weboldala naprakészen mutassa be a cég történetét, tevékenységét, szolgáltatásait és termékeit.
Igyekezni fogunk, hogy a jövőben sokkal gyorsabban jelenjenek meg honlapunkon a Cégre vonatkozó hírek, valamint a termékeinkkel kapcsolatos változások.

A KEFA-Brush Kft évtizedek óta foglalkozik műszaki és ipari kefék fejlesztésével, gyártásával és felújításával. Ezeket a kefetermékeket hagyományos háztartási keféktől elsősorban az különbözteti meg, hogy rendkívül alacsony szériaszámban gyártjuk, gyakorlatilag minden egyes megrendelés egyedinek számít, és minden egyes megrendelést ekként is kezelünk. Szorosan együttműködünk partnereinkkel az igények felmérésétől kezdve az alapanyagok beszerzésén keresztül a termék készregyártásáig. Tisztában vagyunk vele, hogy megrendelőink nem minden esetben tudják a majdani termék jellemzőit meghatározni, ilyenkor igyekszünk minden tapasztalatunkkal a partner rendelkezésére állni.