KEFA-Brush Kefe- és Faipari Kft

Pályázatok

A KEFA-Brush Kft Magyar Kormány Pénzügyminisztériuma által támogatott, PM_KKVESZKOZ_2017 kódjelű, "Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén" című pályázatán 39.985.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. Bővebb információ

Facebook


Mai napon jelentős mértékben átalakult a KEFA-Brush Kft weboldal. Frissebb dizájnt és a termékeket bemutató sokkal teljesebb aloldalakat kapott. Sajnos az elmúlt években a KEFA-brush Kft weboldala meglehetősen mostohán volt kezelve, holott ma már alapértelmezetten várható el bármely cégtől, hogy weboldala naprakészen mutassa be a cég történetét, tevékenységét, szolgáltatásait és termékeit.
Igyekezni fogunk, hogy a jövőben sokkal gyorsabban jelenjenek meg honlapunkon a Cégre vonatkozó hírek, valamint a termékeinkkel kapcsolatos változások.

A weboldal bővítése során a Termékek menüpontba bekerült gyakorlatilag az összes gyártott és forgalmazott termékünk, nem számítva egyelőre a professzionális takarító eszközeinket, amik egy - remélhetőleg minél közelebbi - következő frissítés során kerülnek fel a weboldalra. A termékek fotójára kattintva nagyobb méretben is megtekinthetőek a termékek, valamint megtalálhatóak a termékekre vonatkozó egyéb adatok is.

A termékek elrendezése árlistánk elrendezését követi. Legfrissebb kiskereskedelmi árlistánk várhatóan a következő frissítés során kerül majd fel weboldalunkra.

A weboldal elrendezésének átalakítása a könnyebb olvashatóság miatt történt meg.

Bízunk benne, hogy weboldalunk átalakítása partnereink segítségére lesz abban, hogy részletesebben információkat kaphassanak termékeinkről és szolgáltatásainkról.